CURSUS VOLGEN?

Heb je besloten om een cursus* bij ons te volgen? Dan kan er middels onderstaand stappenplan een aanmelding gedaan worden. Dit stappenplan geldt niet voor Funtraining, G&G en behendigheid aangezien deze aanmeldingen via de contactpersoon per mail dienen te gaan.

 

Stap 1: Onderstaand formulier volledig invullen en 'Verstuur'

Stap 2: Je ontvangt direct per mail een kopie van de inschrijving. Dit is een bevestiging van de aanmelding.

Stap 3: Wanneer je ingedeeld bent, ontvang je een mail van onze administratie met daarin de startdatum, trainingstijd, instructeur, contactgegevens en andere informatie over de start van de cursus. LET OP: deze mail van Hilko wil nog wel eens in de spam belanden.

Stap 4: Veel succes en trainingsplezier toegewenst bij Hondenschool Cunos!

 

Mocht je nog vragen hebben, kun je per e-mail of via Facebook contact met ons opnemen.

 

UPDATE: Onze wachtlijst is mede door een lange coronastop en veel pups helaas groter dan gewenst. Houd er hierdoor rekening mee dat er niet op korte termijn gestart kan worden. Ons excuus. Wij doen ons best om alle wachtenden spoedig te voorzien van een cursus door o.a. extra lesuren te draaien. 

 


PuppycursusGehoorzame huishondGehoorzaamheid voor gevorderden


Maandagavond 19.00 - 21.45Donderdagavond 19:00 - 21:45Beide dagen (voor een snellere plaatsing)ManVrouw* = verplicht veld

Wachtlijst

Onderstaande tabel geeft een indicatie over onze wachtlijst. Het betreft de aantallen cursisten die al kunnen starten (puppy's vanaf 8 weken). We streven er naar om zo snel mogelijk nieuwe groepen te starten. Dit is afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van instructeurs en het aantal aanmeldingen per cursus per trainingsdag. Zodra een instructeur klaar is met een groep, wordt er de week er na een nieuwe groep gestart.

 

Handmatig aangepast op: 26 september 2021

 

Let op: Onze wachtlijst is mede door een lange coronastop en veel pups helaas groter dan gewenst. Houd er hierdoor rekening mee dat er niet op korte termijn gestart kan worden. Ons excuus. Wij doen ons best om alle wachtenden spoedig te voorzien van een cursus door o.a. extra lesuren te draaien. 

DonderdagGeen voorkeurMaandag
Puppycursus053
Gehoorzame huishond41713
Gevorderd222
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/samen.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8246.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8438.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8410.jpg