CURSUS VOLGEN?

Heb je besloten om een cursus* bij ons te volgen? Dan kan er middels onderstaand stappenplan een aanmelding gedaan worden. Dit stappenplan geldt niet voor Funtraining (1 & 2) en behendigheid aangezien deze aanmeldingen via de contactpersoon per mail dienen te gaan.

 

Stap 1: Onderstaand formulier volledig invullen en 'Verstuur'

Stap 2: Je ontvangt direct per mail een kopie van de inschrijving. Dit is een bevestiging van de aanmelding.

Stap 3: Wanneer je ingedeeld bent, ontvang je een mail van onze administratie met daarin de startdatum, trainingstijd, instructeur, contactgegevens en andere informatie over de start van de cursus. LET OP: deze mail van Hilko wil nog wel eens in de spam belanden.

Stap 4: Veel succes en trainingsplezier toegewenst bij Hondenschool Cunos!

 

Mocht je nog vragen hebben, kun je per e-mail of via Facebook contact met ons opnemen.


PuppycursusGehoorzame huishondGehoorzaamheid voor gevorderden


Maandagavond 19.00 - 22:00Donderdagavond 19:00 - 22:00Beide dagen (voor een snellere plaatsing)ManVrouw* = verplicht veld

Instructeurs gezocht

Kan je verblaffend goed met honden omgaan en wil je de baasjes iets leren? Kom dan bij hondenschool Cunos! We zoeken mensen die instructeur zijn of die het willen worden, die zich met plezier willen inzetten voor hond en baas. Lijkt het je leuk en heb je interesse, mail dan naar info@cunos.nl

Wachtlijst

Onderstaande tabel geeft een indicatie over onze wachtlijst. Het betreft de aantallen cursisten die al kunnen starten (puppy's vanaf 8 weken). We streven er naar om zo snel mogelijk nieuwe groepen te starten. Dit is afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van instructeurs en het aantal aanmeldingen per cursus per trainingsdag. Zodra een instructeur klaar is met een groep, wordt er de week er na een nieuwe groep gestart.

Handmatig aangepast op: 5 december 2022

DonderdagGeen voorkeurMaandag
Puppycursus023
Gehoorzame huishond200
Gevorderd030
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/samen.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8246.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2022/07/IMG_4117.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2022/07/IMG_4005.jpg