CURSUS VOLGEN?

Heb je besloten om een cursus* bij ons te volgen? Dan kan er middels onderstaand stappenplan een aanmelding gedaan worden. Dit stappenplan geldt niet voor Funtraining, G&G en behendigheid aangezien deze aanmeldingen via de contactpersoon per mail dienen te gaan.

 

Stap 1: Onderstaand formulier volledig invullen en 'Verstuur'

Stap 2: Je ontvangt direct per mail een kopie van de inschrijving. Dit is een bevestiging van de aanmelding.

Stap 3: Wanneer je ingedeeld bent, ontvang je een mail van onze administratie met daarin de startdatum, trainingstijd, instructeur, contactgegevens en andere informatie over de start van de cursus. LET OP: deze mail van Hilko wil nog wel eens in de spam belanden.

Stap 4: Veel succes en trainingsplezier toegewenst bij Hondenschool Cunos!

 

Mocht je nog vragen hebben, kun je per e-mail of via Facebook contact met ons opnemen.

 

COVID-19:

WE ZIJN WEER GESTART met de lessen op het veld! Aanmeldingen worden verwerkt. Iedereen ontvangt een bericht wanneer de cursus begint. 

 


PuppycursusGehoorzame huishondGehoorzaamheid voor gevorderden


Maandagavond 19.00 - 21.45Zaterdagochtend 08.30 - 12.00Beide dagen (voor een snellere plaatsing)ManVrouw* = verplicht veld

Wachtlijst

Onderstaande informatie geeft een indicatie over onze wachtlijst. We streven er naar om zo snel mogelijk nieuwe groepen te starten. Dit is afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van instructeurs en het aantal aanmeldingen per cursus per trainingsdag. Zodra een instructeur klaar is met een groep, wordt er de week er na een nieuwe groep gestart.

Aangepast op: 23 september 2020

Let op: Vanwege de tijdelijke covid-19 stop en de komst van vele puppys zijn er in de afgelopen tijd voornamelijk puppycursussen gestart. Hierdoor is de wachtlijst voor de iets oudere honden groter dan wij normaliter wensen. Wij doen nu (na onze korte zomerstop) ons best om weer een aantal nieuwe groepen te kunnen starten.

MaandagZaterdagGeen voorkeur
Puppycursus3144
Gehoorzame huishond1599
Gevorderd260
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/samen.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8246.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8438.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8410.jpg