CURSUS VOLGEN?

Heb je besloten om een cursus* bij ons te volgen? Dan kan er middels onderstaand stappenplan een aanmelding gedaan worden. Dit stappenplan geldt niet voor Funtraining, G&G en behendigheid aangezien deze aanmeldingen via de contactpersoon per mail dienen te gaan.

 

Stap 1: Onderstaand formulier volledig invullen en 'Verstuur'

Stap 2: Je ontvangt direct per mail een kopie van de inschrijving. Dit is een bevestiging van de aanmelding.

Stap 3: Wanneer je ingedeeld bent, ontvang je een mail van onze administratie met daarin de startdatum, trainingstijd, instructeur, contactgegevens en andere informatie over de start van de cursus. LET OP: deze mail van Hilko wil nog wel eens in de spam belanden.

Stap 4: Veel succes en trainingsplezier toegewenst bij Hondenschool Cunos!

 

Mocht je nog vragen hebben, kun je per e-mail of via Facebook contact met ons opnemen.

 

LET OP: Voor de vakantie starten er GEEN nieuwe groepen. Vanaf 24 en 27 augustus starten er weer diverse groepen. Aanmeldingen hiervoor zijn wenselijk i.v.m. plaatsing op de lijst.


PuppycursusGehoorzame huishondGehoorzaamheid voor gevorderden


Dinsdagavond 19.00 - 21.30Zaterdagochtend 08.30 - 12.15Beide dagen (voor een snellere plaatsing)ManVrouw* = verplicht veld

Wachtlijst

Onderstaande informatie geeft een indicatie over onze wachtlijst. We streven er naar om zo snel mogelijk nieuwe groepen te starten. Dit is afhankelijk van o.a. de beschikbaarheid van instructeurs en het aantal aanmeldingen per cursus per trainingsdag. Zodra een instructeur klaar is met een groep, wordt er de week er na een nieuwe groep gestart.

Aangepast op: 12 juli 2019

Voor de vakantie starten er GEEN nieuwe groepen. Vanaf 24 en 27 augustus starten er weer diverse groepen. Aanmeldingen hiervoor zijn wenselijk i.v.m. plaatsing op de lijst.

DinsdagZaterdagGeen voorkeur
Puppycursus000
Gehoorzame huishond470
Gevorderd650
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/samen.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8246.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8438.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2019/07/IMG_8410.jpg