Besluit vanwege het coronavirus

UPDATE 3 april 2020:

Beste allen,

Als bestuur van Cunos volgen wij de recente ontwikkelingen en maatregelen nauwlettend. Dit betekent helaas ook dat wij onze lessen in ieder geval nog niet op het veld geven voor 28 april 2020. Mogelijk dat dit later wordt uitgesteld volgens richtlijnen van het RIVM. Indien dit het geval is worden alle cursistgroepen op de hoogte gesteld via hun instructeur.

Hondenschool Cunos blijft in deze bijzondere omstandigheden streven naar de doelstelling: Eigenaren op een verantwoorde wijze leren omgaan met hun hond. De manier waarop is alleen even anders. Onze huidige cursisten hebben via de appgroep contact en krijgen indien van toepassing instructiefilmpjes opgestuurd.

Heb je een pup in huis, maar kun je op dit moment geen training volgen? Ben je nog niet aangesloten bij een hondenschool? Wij bieden de mogelijkheid om via een telefonisch spreekuur toch ondersteuning te bieden bij de opvoeding van de pup. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het nummer 06 249 285 62 is op de volgende momenten hiervoor beschikbaar:
– Woensdagavond van 19:00 – 20:00
– Zaterdagochtend van 10:00 – 11:00

Wij wensen iedereen veel succes en sterkte toe in deze bijzondere tijd.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Hondenschool Cunos

———–

UPDATE 26 maart 2020:
Beste cursisten,
Dagelijks hebben we te maken met een veranderde situatie omtrent het coronavirus en benodigde maatregelen. Voor onze cursussen houden wij de richtlijnen van het RIVM aan. Vooralsnog geven wij GEEN les tot 6 april. Als dit langer wordt uitgesteld passen wij onze berichtgeving daar op aan en starten wij nog niet met trainen. 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Hondenschool Cunos
 ———-
13 maart 2020:
Cunos maatregelen omtrent het coronavirus
 
Beste allemaal,
 
In verband met de crisis rondom het coronavirus heeft Hondenschool Cunos besloten om alle lessen voorlopig te stoppen tot 1 april 2020. Ook de geplande theorieavond voor a.s. maandag wordt afgelast. Onze instructeurs houden contact met onze huidige cursisten. Inschrijvingen voor nieuwe cursussen worden aangenomen. Wel adviseren wij om dit tijdig te doen: de “oudste” inschrijvingen komen het eerst aan de beurt.
 
Wij hopen op ieders begrip voor deze keuze in het belang van ieders gezondheid en zullen de ontwikkelingen blijven volgen. Via onze instructeurs, website en facebookpagina verspreiden wij onze informatie.
 
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Cunos

Geef een antwoord