De gehoorzaamheid voor gevorderden is bedoeld voor alle combinaties die na de cursus gehoorzame huishond nog graag een stapje verder willen gaan in het trainen van en met hun hond. Hierdoor krijg je nog een beter inzicht in het gedrag van jouw hond en worden er weer nieuwe oefeningen aangeleerd.

 

In deze cursus van 12 lessen (incl. beoordelingsmoment) komen de onderdelen van de cursus gehoorzame huishond terug. Echter worden de puntjes op de i gezet gedurende de gevorderde cursus. Daarnaast komen de volgende nieuwe onderdelen aan bod: los volgen, blijven staan, rechts volgen, blijven uit zicht, terugsturen plaats, apporteren en voedsel weigeren. Voor deze oefeningen is het van belang dat er thuis ook wordt geoefend.

 

Voorwaarden:

  • De hond heeft het niveau van ‘Gehoorzame huishond’ behaald en beheerst de commando’s volgen, blijf en voorkomen goed.
  • De hond heeft alle inentingen gehad of is getiterd (eigen verantwoording).
  • De geleider is minimaal 16 jaar oud en moet met de hond de cursus gehoorzame huishond (of een gelijkwaardige cursus elders) gedaan hebben.

 

Kosten en inschrijving:

  • De cursus gehoorzaamheid voor gevorderden kost €85,- (incl. certificaat)
  • Je kunt je aanmelden via de link onderaan deze pagina.
  • Indien je elders een cursus vergelijkbaar aan onze 'Gehoorzame huishond' hebt gedaan en behaald: vermeld dit graag op de aanmelding inclusief welke commando's de hond goed beheerst.
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2018/07/Faisca1.jpg
//www.cunos.nl/wp-content/uploads/2017/12/Gevorderde-gehoorzaamheid.jpg
https://www.cunos.nl/wp-content/uploads/2017/12/GenG2-500x340.jpg
https://www.cunos.nl/wp-content/uploads/2017/11/IMG_8163-500x340.jpg